Sistem de management orientat spre eficienta.

Calitatea nu se controleaza, ci se planifica, se realizeaza si se imbunatateste continuu. Acestea sunt problemele a caror rezolvare duce la calitate. O serie de certificate atesta calitatea produselor si proceselor companiei Monolit.

Certificatul energetic. Se emite în urma unui audit energetic realizat în etapa de predare a constructiei. Are rolul de atestare a caracteristicilor energetice superioare ale caselor Monolit.

Testul BlowerDoor. Se realizeaza în scopul determinarii scurgerilor de aer prin anvelopa cladirii. Testul se face în etapa imediat urmatoare realizarii anvelopei cladirii si are rolul de a evidentia eventuale probleme ale anvelopei cladirii. Testul este apoi repetat cu ocazia certificarii energetice.

Inspectia termografica. Cu ajutorul camerelor de termoviziune in infrarosu se evidentiaza puntile termice din sistemele de izolatie termica. Se realizeaza in etapa imediat urmatoare aplicarii materialului termoizolant si se repeta cu ocazia certificarii energetice.

ISO 9001 : 2000 “Sistem de management al calitatii în domeniile fabricarea elementelor de tâmplarie si dulgherie pentru case din lemn”
Certificatul atesta abordarea moderna a calitatii, cacterizata de sistemele de management al calitatii ce asigura cadrul organizatoric, metodele si resursele necesare imbunatatirii continue.